Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Taimimyymälä, taimisto, arboretum

Iitin Koskenniska

Mäkisenmäen Taimisto on pieni taimisto Pohjanlahdentien varrella Iitin Koskenniskassa.

Taimistolla kasvatamme peruslajikkeiston lisäksi paljon erikoisia kasveja, kuten monenlaisia metsäpuiden erikoismuotoja.

Taimiston lisäysmateriaali kerätään pääsääntöisesti Mäkisenmäen Arboretumin alueelta Iitin Koskenniskassa sekä Kuivannon Arboretumista Orimattilan Kuivannolta.

Suuren lajikevalikoiman johdosta monia erikoisempia lajeja ja lajikkeita on saatavilla yksittäiskappaleita ja monet erikoisuudet ovatkin isojen myyntivalmiiden taimien sijaan pienempiä ja edullisempia jatkokasvatustaimia. Tilauksesta tuotamme myös suurempia määriä tiettyjä lajikkeita asiakkaan toiveiden mukaan.

Omantuotannon lisäksi täydennämme taimivalikoimaa myös muiden taimistojen tuotteilla.

Taimia myymme yksityisasiakkaiden lisäksi muille taimimyymälöille, taimistoille, kaupungeille, seurakunnille, viherrakentajille.

Toimitamme taimia myös muualle Eurooppaan.


Myynti:

Huhti-elokuussa myymälämme on avoinna Myymälöiden yhteystiedot- sivuilla nähtävinä aikoina

Jos etsit jotain tiettyä kasvia ja tulet kauempaa, varmista kasvin saatavuus ennakkoon.Kotiintoimitus:

Verkkokaupan toimitustapojen lisäksi toimitamme taimia ja muita tuotteita suoraan asiakkaille.Pysäköinti:

Pysäköintipaikkoja on toistaiseksi rajallisesti.

Auton voi pysäköidä Pohjanlahdentien varteen tehdylle levennykselle. Tarpeen vaatiessa myös pidemmälle kapeammalle tien osuudelle, kuitenkin niin että auton ohi pääsee myös isommalla ajoneuvolla, esim. kuorma-autolla.

Pysäköintipaikkoja löytyy pari Pohjanlahdentien alusta, postilaatikkorivin vastapäätä. Taimimyymälän edustalle pihan puolelle voi pysäköidä, niin että multa-alueelle pääsee esteettä. Nurmialueelle pysäköinti sallittu ainoastaan nurmen ollessa kuiva (ei sateen aikana).

Parkkitilaa valmistuu myöhemmin lisää, kun pihaliittymä ja piha-alue valmistuvat.